Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής


Παραλαβή από το Κατάστημα
Εφόσον έχετε ενημερωθεί (με μήνυμα στο κινητό σας ή email) ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη, μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το Κατάστημα μας (Π.Π. Γερμανού 24, Κέντρο Θεσσαλονίκης).
 
ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ:
α) 10:00 - 18:00, Δευτέρα ως Παρασκευή.
β) Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

(κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο 2310-251580). 
 
 
Παράδοση στο Χώρο σας
Η Εταιρεία μας συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ COURIER. Μπορεί να γίνει παράδοση των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα, στη διεύθυνση αποστολής που έχετε δηλώσει κατά την καταχώρηση της Παραγγελίας σας. Η επεξεργασία της παραγγελίας σας γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα και συνήθως χρειάζονται 3-5 εργάσιμες ημέρες μέχρι να φτάσουν τα προϊόντα μας σε εσάς. 
 


Κόστος Παράδοσης

1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ Ή ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ:

Για παραγγελίες με τελική Αξία τουλάχιστον 35€, η Παράδοση στο χώρο σας θα γίνει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ (σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα και τα Νησιά).

Για παραγγελίες με τελική Αξία κάτω των 35€, το Κόστος Παράδοσης ενός Δέματος σε όλη την Ελλάδα, διαμορφώνεται στα 2,90 € (Συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

2. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ:

Για παραγγελίες με τελική Αξία τουλάχιστον 48€, η Παράδοση στο χώρο σας θα γίνει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ (σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα και τα Νησιά).

Για παραγγελίες με τελική Αξία κάτω των 48€, το Κόστος Παράδοσης ενός Δέματος σε όλη την Ελλάδα, διαμορφώνεται στα 4,90 € (Συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).