Πώς αγοράζω Ρούχα με το κιλό

Αγοράζω Ρούχα με το κιλό σημαίνει ότι αγοράζω ρούχα με το βάρος τους και όχι με βάση τη μάρκα, τη μόδα ή την αρχική τους αξία στην αγορά, άρα όχι υπερεκτιμημένα. Ρούχα με το κιλό δεν σημαίνει ρούχα του κιλού, μα ρούχα μοναδικά που σίγουρα αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Όλα μας τα είδη Second Hand γίνονται εισαγωγή από τα μεγαλύτερα Εργοστάσια της Ευρώπης, και προέρχονται από όλη σχεδόν την Ευρώπη, κυρίως όμως από χώρες που έχουν ανεπτυγμένη συνείδηση Οικολογίας και Επαναχρησιμοποίησης Αγαθών, όπως η Μεγάλη Βρετανία, Η Γαλλία, η Ολλανδία, η Γερμανία και η Ουγγαρία. Πρόκειται κυρίως για επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ καλής και εξαιρετικής ποιότητας, τα οποία συνοδεύονται απαραιτήτως από το σχετικό Πιστοποιητικό Απολύμανσης Βάσει Σχετικών Οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  

Ανάλογα με το είδος και την ποιότητα, έχουμε βγάλει έναν τιμοκατάλογο βάσει του οποίου τιμολογούμε τα είδη που παραλαμβάνουμε. Επιλέξαμε να προ-ζυγίζουμε κάθε ρούχο ξεχωριστά, βάζοντας την δική μας ετικέτα, προκειμένου εσείς να τα βρίσκετε έτοιμα στην κρεμάστρα των καταστημάτων μας, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες επάνω τους (βάρος, τιμή κιλού, τελική τιμή). Έτσι δεν χάνετε πολύτιμο χρόνο στα καταστήματα, αποφεύγουμε τον συνωστισμό στα ταμεία και φυσικά είστε σε θέση να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή το κόστος του προϊόντος που σας άρεσε και κρατάτε στα χέρια σας. Για κάθε ενδεχόμενο βέβαια υπάρχει πάντα μια ζυγαριά στα ταμεία μας και ένας άνθρωπος έτοιμος να σας βοηθήσει σε ότι χρειαστεί. 

Σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας τους και μέχρι τη στιγμή που θα φτάσουν στον τελικό καταναλωτή, δηλαδή εσάς, τα προϊόντα μας έχουν ελεγχθεί για τυχόν φθορές και ελαττώματα που μπορεί να μειώνουν την ποιότητα ή την πρακτικότητα τους.  Σε κάθε περίπτωση όμως, εφόσον τα είδη Second Hand, εκ των πραγμάτων μπορεί να παρουσιάσουν σε κάποιες περιπτώσεις μικρές ή μεγαλύτερες φθορές, κυρίως όταν πρόκειται για γνωστά μεγάλα Brand της αγοράς, η επιχείρηση μας οφείλει να επισημάνει στον καταναλωτή την φθορά, είτε στην Περιγραφή του Προϊόντος ή ακόμη και με κάποια σχετική Φωτογραφία εφόσον αυτό είναι απαραίτητο. Εφόσον κάτι σημαντικό διαφύγει της προσοχής μας ζητούμε την κατανόηση σας, και σας Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, είτε ηλεκτρονικά με email στο zygisetoforeseto@gmail.com ή και τηλεφωνικά στο 2310251580.