Πολιτική Επιστροφών

Στο "Ζύγισε το - Φόρεσε το" θεωρούμε πολύ σημαντικό να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε μια μικρή ομάδα ανθρώπων και κάνουμε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να τηρούμε τους κανόνες και τις διαδικασίες εκείνες που θα διασφαλίζουν διαρκώς και σε βάθος χρόνου ότι το προϊόν που θα φθάσει στα χέρια σας (ακόμη και τα είδη Second Hand), θα σας ικανοποιήσει με την ποιότητα, την μοναδικότητα και την τιμή του. 

Για το λόγο αυτό, όλα τα Μεταχειρισμένα είδη - καθώς και αρκετά Stock - γίνονται εισαγωγή από την Ε.Ε., συνοδευόμενα από όλα τα νόμιμα παραστατικά καθώς και τη σχετική Πιστοποίηση Απολύμανσης βάσει Ευρωπαϊκών Οδηγιών. Επιπλέον όλα μας τα προϊόντα έχουν ελεγχθεί ένα προς ένα, για τυχόν φθορές και ελαττώματα που μπορεί να μειώνουν την ποιότητα ή την πρακτικότητα τους, σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας τους και μέχρι τη στιγμή που θα φτάσουν στα χέρια σας.

Σε κάποιες περιπτώσεις, η επιχείρηση μας μπορεί μετά το πέρας της διαδικασίας ελέγχου, να κρίνει ως κατάλληλα προς πώληση κάποια προϊόντα Second Hand η Stock, που μπορεί να έχουν μικρές ή και μεγαλύτερες φθορές από τη χρήση ή από τον κατασκευαστή, αν και εφόσον αυτές κριθούν ως μη σημαντικές σε σχέση με την αξία του προϊόντος και το τελικό όφελος του καταναλωτή (πχ σε πολύ γνωστά brands της παγκόσμιας αγοράς). Σε κάθε τέτοια περίπτωση, η επιχείρηση μας οφείλει να επισημάνει στον καταναλωτή την φθορά, είτε στην Περιγραφή του Προϊόντος ή ακόμη και με κάποια σχετική Φωτογραφία εφόσον αυτό είναι απαραίτητο.

Αν παρόλα ταύτα, κάτι σημαντικό διαφύγει της προσοχής μας, ζητούμε την κατανόηση σας και σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, είτε ηλεκτρονικά με email στο zygisetoforeseto@gmail.com η και τηλεφωνικά στο 2310-251580, πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.

Προκειμένου να είστε πάντα ικανοποιημένοι,  σας παρέχουμε το δικαίωμα επιστροφής ενός προϊόντος μας, εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Είτε παραλάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, είτε έγινε κάποιο λάθος στην παραγγελία σας, είτε ακόμη δεν σας ικανοποιεί η αγορά που κάνατε, μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων που διαθέσατε, αρκεί να πληρούνται τα παρακάτω:

Για την πραγματοποίηση της επιστροφής, θα πρέπει το προϊόν,

α) Να είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχει υποστεί κάποια τροποποίηση (πλύσιμο, καθαρισμό, ράψιμο κτλ),

β) Να περιλαμβάνει όλες τις ειδικές σημάνσεις του (Καρτελάκια & Ετικέτες) και την συσκευασία του εφόσον υπήρχαν,

γ) Να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς,

δ) Να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το www.Zygisetoforeseto.gr. 

Α. Σε περίπτωση που παραλάβατε ένα ελαττωματικό προϊόν ή έχει γίνει κάποιο λάθος στην παραγγελία σας (αν για παράδειγμα παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε) σας ζητούμε καταρχάς συγνώμη και θα  προσπαθήσουμε το συντομότερο δυνατό να επανορθώσουμε. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είδους και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν:

1. Επικοινωνείτε μαζί μας ώστε να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι κάθε προϊόν Second Hand είναι μοναδικό και άρα δεν μπορεί να αντικατασταθεί από ένα ίδιο. Κατά συνέπεια θα πρέπει να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν προς αντικατάσταση, (οποιοδήποτε διαθέσιμο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και όχι κατά ανάγκη κάτι αντίστοιχο), εφόσον αυτό επιθυμείτε.
2. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, κρίνεται απαραίτητο να φωτογραφίσετε το προϊόν όσο καλύτερα γίνεται ώστε να γίνει κατανοητό το πρόβλημα από την υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρίας μας, και να μας στείλετε την φωτογραφία το συντομότερο δυνατό με ηλεκτρονικό μήνυμα στο zygisetoforeseto@gmail.com, με τίτλο Ελαττωματικό Προϊόν και φυσικά τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην Περιγραφή. 
4. Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
5. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, αποστέλλετε το δέμα βάσει του τρόπου που παραλάβατε, με χρέωση δική μας.

Β. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν επειδή αλλάξατε γνώμη, και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία επιθυμείτε, δεδομένου ότι τα έξοδα μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι την εταιρία μας. (Εφόσον επιλέξετε τα ΕΛΤΑ COURIER το κόστος θα είναι στα 3,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)


Και σε αυτή την περίπτωση ισχύουν τα ακόλουθα βήματα:
1. Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής, είτε τηλεφωνικά στο 2310251580, η με Email στο zygisetoforeseto@gmail.com
2. Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
4. Αποστέλλετε το δέμα βάσει του τρόπου που παραλάβατε.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα έξοδα μεταφοράς σε περίπτωση που το προϊόν Δεν είναι Ελαττωματικό ή δεν έχει γίνει κάποιο  λάθος από μέρους μας,  βαρύνουν τον καταναλωτή ο οποίος έχει και την ευθύνη της ασφαλούς επιστροφής του προϊόντος, στην επιχείρηση μας. Σε αντίθετη περίπτωση η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος.

Σχετικά λοιπόν με την επιστροφή των Ρούχων, τα βήματα είναι τα παρακάτω:

Α) ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ:
1. Καλείτε τα ΕΛΤΑ COURIER της περιοχής σας, και βάζετε χρέωση επιστροφής σε εμάς, με κωδ. πελάτη 2675820002, στο όνομα ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - "ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΡΟΥΧΩΝ ΖΥΓΙΣΕ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ"
(απαραίτητο βήμα, διότι διαφορετικά θα χρεωθείτε ακριβά έξοδα επιστροφής).

2. Βάζετε μέσα στο δέμα το ρούχο ΜΑΖΙ με την απόδειξη και το καρτελάκι του στην κατάσταση που το παραλάβατε.

3. Μας στέλνετε στο παρόν mail έναν λογαριασμό της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ με το Ονοματεπώνυμο του Δικαιούχου.

4. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ E-BANKING ΣΑΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ "IRIS PAYMENTS" - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΝΕΣΤΕ ΕΞΤΡΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΑΡ. ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ), ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ.

4. Μόλις παραλάβουμε το δέμα στην κατάσταση που το παραλάβατε, σας κάνουμε την κατάθεση του ποσού του ρούχου ή αξεσουάρ στον λογαριασμό σας, μειωμένο κατά €3,00, τα οποία χρεώνεστε για τα μεταφορικά της επιστροφής του, από τη στιγμή που δεν υπήρχε κάποιο ελάττωμα στο κομμάτι, και απλά αλλάξατε γνώμη. Αν υπάρχει ελάττωμα, δεν χρεώνεστε τα έξοδα επιστροφής.

Η επιστροφή του ποσού γίνεται μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες.

 

Β) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ:

1. Καλείτε τα ΕΛΤΑ COURIER της περιοχής σας, και βάζετε χρέωση επιστροφής σε εμάς, με κωδ. πελάτη 2675820002, στο όνομα ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - "ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΡΟΥΧΩΝ ΖΥΓΙΣΕ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ" (απαραίτητο βήμα, διότι διαφορετικά θα χρεωθείτε ακριβά έξοδα επιστροφής).

2. Βάζετε μέσα στο δέμα το ρούχο ΜΑΖΙ με την απόδειξη και το καρτελάκι του στην κατάσταση που το παραλάβατε.

3. Μόλις παραλάβουμε το δέμα στην κατάσταση που το παραλάβατε, σας επιστρέφουμε το ποσό στην κάρτα σας, μειωμένο κατά €3,00, τα οποία χρεώνεστε για τα μεταφορικά της επιστροφής, από τη στιγμή που δεν υπήρχε κάποιο ελάττωμα, και απλά αλλάξατε γνώμη.

Η επιστροφή του ποσού γίνεται μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες.

Αν για κάτι έχετε απορία, καλέστε μας στο 2310-251580, Δευτέρα - Παρασκευή, 10.00 - 18.00.

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιλέξει εάν επιθυμεί την αλλαγή του προϊόντος με κάποιο άλλο ή την επιστροφή των χρημάτων του.

Σε κάθε περίπτωση, πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε ενέργεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310251580, καθημερινές μεταξύ 10:00 - 18:00 ή με μήνυμα στο zygisetoforeseto@gmail.com για να δηλώσετε το αίτημα επιστροφής καθώς και τον τρόπο επιστροφής που θα επιλέξετε.

Η επιχείρηση μας επίσης είναι υποχρεωμένη να σας αποστείλει ηλεκτρονική επιβεβαίωση ότι παρέλαβε το αίτημα σας για επιστροφή και να επιβεβαιώσει την αποδοχή του.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία μας δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά τη μεταφορά του.

Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Εφόσον η διαδικασία επιστροφής έχει πραγματοποιηθεί σωστά και το επιστρεφόμενο προϊόν βρίσκεται στη αρχική του κατάσταση όπως περιγράφεται παραπάνω, η επιχείρηση μας είναι υποχρεωμένη να σας επιστρέψει τα χρήματά σας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την επιστροφή του προϊόντος στην επιχείρησή μας, κατόπιν σχετικού σας αιτήματος.

Η επιστροφή των χρημάτων, τα οποία καταβλήθηκαν με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο, ενώ η επιστροφή των χρημάτων που καταβλήθηκαν μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή με αντικαταβολή, θα γίνεται, μέσω τραπέζης, στα στοιχεία που θα δηλώσετε εσείς, εγγράφως στο email της επιχείρησης, κατόπιν συνεννόησης, ή μέσω IRIS. 

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΕΛΑΤΗ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελίας σας άμεσα μετά την ολοκλήρωση της και φυσικά πριν από την αποστολή του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να την ακυρώσουμε χωρίς καμία επιβάρυνση. Εφόσον δεν υπάρξει άμεση ενημέρωση και έγκαιρη ακύρωση, είναι πιθανό η εκτέλεση της παραγγελίας να μην μπορεί να ακυρωθεί. Σε αυτή την περίπτωση που η αποστολή έχει ήδη εκτελεστεί, ισχύει κανονικά η πολιτική επιστροφών.

Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε άμεσα ένα ή περισσότερα από τα προϊόντα που έχετε επιλέξει στη παραγγελία που πραγματοποιήσατε.