Τρόποι πληρωμής

Το zygisetoforeseto.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε.


ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Με την υπηρεσία της αντικαταβολής, μπορείτε να πληρώσετε την αξία της παραγγελίας σας με μετρητά, κατά την παραλαβή των προϊόντων μέσω της μεταφορικής εταιρείας στον χώρο σας. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με 4,9 ευρώ έξτρα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας (2 ευρώ η αντικαταβολή + 2,90 ευρώ τα έξοδα μεταφοράς). 

 

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ / ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να πληρώσετε τις αγορές σας online, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, κάνοντας χρήση οποιασδήποτε πιστωτικής, χρεωστικής ή και προπληρωμένης κάρτας. Τα στοιχεία της κάρτας σας που εισάγονται στην σχετική πλατφόρμα, δεν αποστέλλονται και δεν αποθηκεύονται, ώστε οι συναλλαγές σας να είναι απόλυτα ασφαλείς.

 

IRIS PAYMENTS

Η επιχείρησή μας χρησιμοποιεί την υπηρεσία IRIS PAYMENTS για την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά χρημάτων. Πάντα μετά από συνεννόηση (είτε τηλεφωνικά στο 2310251580 - καθημερινά, Δε-Πα, 10.00-18.00, είτε μέσω e-mail: zygisetoforeseto@gmail.com), προχωρούμε σε ασφαλείς συναλλαγές. Αρκεί μόνο ένας αριθμός κινητού τηλεφώνου για την ενεργοποίησή της εν λόγω υπηρεσίας.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Εφόσον επιλέξετε την κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό, η εκτέλεση της παραγγελίας σας θα προχωρήσει εφόσον λάβουμε το νόμιμο αποδεικτικό πληρωμής. Σαν αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να δηλώσετε είτε το ονοματεπώνυμο σας ή τον αριθμό παραγγελίας σας. Για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση, παρακαλούμε επικοινωνείτε μαζί μας για να μας ενημερώσετε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας είτε τηλεφωνικά ή με email στο zygisetoforeseto@gmail.com

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (NBG)
Αριθμός Λογαριασμού IBAN         GR1501102330000023300359470
Όνομα Δικαιούχου:                        Αλέξανδρος Λαζαρίδης του Γρηγορίου