Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής


α) Παραλαβή από το Κατάστημα:
Εφόσον έχετε ενημερωθεί (με μήνυμα στο κινητό σας ή email) ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη, μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το Κατάστημα μας (Π.Π. Γερμανού 24, Κέντρο Θεσσαλονίκης).
 
ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ:
α) 10:00 - 18:00, Δευτέρα ως Παρασκευή.
β) Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

(κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο 2310-251580). 

1. Η παραγγελία από το E-shop, είναι προαγορά. όχι κράτηση.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να παραλάβετε τα ρούχα που επιλέξατε, εφόσον δεσμεύονται, θα πρέπει να κάνετε αλλαγή με κάτι άλλο, τουλάχιστον ίσης αξίας με αυτή της παραγγελίας.
2. Αν δεν παραλάβετε μέσα στη προθεσμία, η παραγγελία ακυρώνεται.
Αυτό διευκολύνει όλους μας, ώστε να μην δεσμεύονται χωρίς λόγο κομμάτια από άλλους πελάτες.

 
β) Παράδοση στο Χώρο σας:
Η Εταιρεία μας συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ COURIER. Μπορεί να γίνει παράδοση των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, στη διεύθυνση αποστολής που έχετε δηλώσει κατά την καταχώρηση της Παραγγελίας σας. Η επεξεργασία της παραγγελίας σας γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα και συνήθως για την Ελλάδα χρειάζονται 2-3 εργάσιμες ημέρες μέχρι να φτάσουν τα προϊόντα μας σε εσάς. 

 

Κόστος Παράδοσης

1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ Ή ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ:

Για παραγγελίες με τελική Αξία τουλάχιστον 40€, η Παράδοση στο χώρο σας θα γίνει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ (σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα και τα Νησιά).

Για παραγγελίες με τελική Αξία κάτω των 40€, το Κόστος Παράδοσης ενός Δέματος σε όλη την Ελλάδα, διαμορφώνεται στα 2,90 € (Συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

2. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ:

Για παραγγελίες με τελική Αξία τουλάχιστον 60€, η Παράδοση στο χώρο σας θα γίνει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ (σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα και τα Νησιά).

Για παραγγελίες με τελική Αξία κάτω των 60€, το Κόστος Παράδοσης ενός Δέματος σε όλη την Ελλάδα, διαμορφώνεται στα 4,90 € (Συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).